fbpx

Fødderne i den jyske muld - drømmene helt oppe i skyerne

Nu er det ikke fordi, vi har tænkt os at være høje i hatten. Det ligger faktisk slet ikke til vores jyske sind at kaste os ud i sådan noget. Alligevel er der et par ting, vi synes, du skal vide om os, inden du tager på en rundtur i vores portfolio.

Hos os finder du fotografer, der brænder for det, de laver – og som ved, hvad de laver. Og det er så nemt bare at sige. Men det er ikke bare noget, vi slynger ud, som var det komplimenter for svigermors evner i køkkenet.

Vi går op i vores fag med hud og hår. Liv og sjæl. Og det er vi sikre på skinner igennem under hele processen, når du samarbejder med os.

Scroll down

En proces, hvor samarbejdet og resultaterne kommer i første række

Vores lys brænder ikke sådan ud. Lige fra start, når vi i fællesskab bliver enige om retningen, og til du står med det endelige resultat, vil du mærke vores brændende engagement. For det er den rejse og det samarbejde, vi brænder for.

Det er det, der får os til at springe ud af sengen en onsdag morgen i november, hvor regnen pisker mod ruden, og de fleste ville foretrække at blive derhjemme i stedet.

Men et godt samarbejde er ikke det eneste, du får hos os.

 

+45 2764 3590

Åbent mellem 08:00 – 17:00

Adresse: Kolbyvej 9, 8240 Risskov

Hvert billede er en historie, der skal fortælles

Forskellen ligger i detaljerne Forskellen ligger i detaljerne

Billeder fortæller deres helt egen historie. Og nu tænker vi ikke nødvendigvis på det billede fra året, hvor du som håbefuld teenager var på Roskilde festival og vågnede svedig og med fedtet hår i et telt til lyset fra en flash.

Nej, vi tænker på de billeder, der fortæller en historie, du har lyst til at købe. De reklamebilleder, hvor iscenesættelsen rammer din målgruppe, så de kan relatere til produktet, og varen bliver solgt – uden et eneste ord. Simpelthen fordi reklamebilledet taler for sig selv.

Det er den slags billeder, du får med os som din fotograf – og det kan du få en smagsprøve på her i vores portfolio.

Vi får jeres erhvervsportrætter og produktbilleder til at brænde igennem

Vi løser desuden alle typer af opgaver indenfor produktfotografering, livsstil, bolig og industri. Og skal der tages nye erhvervsportrætter for din virksomhed, er vi det oplagte valg som jeres fotograf.

 Produkter  |  Portrætter   |  Livsstil 

Det er detaljerne, der gør forskellen

Vi forstår det tekniske bag ethvert godt billede, og vi ved, hvordan vi får detaljerne med. Uanset om det er et produktfoto, erhvervsportræt eller noget helt tredje, får vi jeres budskab til at brænde bedre igennem, end solen gør en varm sommerdag mellem klokken 12 og 15.

Vi er kort sagt den rette fotograf, når I ønsker at fremstå professionelle i jeres branding.

Vi får det bedste frem i dine produkter – og det kan mærkes

Når vi har så stor en passion med i alt, hvad vi laver, så skinner det igennem på billederne. Det gør, at hvert billede får det der ekstra. Og det kommer dig til gode, for det er noget, modtagerne kan mærke.

Det er dét, der får dem til at trykke på købsknappen. At de på et billede kan se troværdigheden eller alt det, produktet har at byde på. Og det er det, vi får frem – hver gang.

Få dit budskab ud over rampen med professionelle reklamebilleder

Vi elsker at skabe reklamebilleder, der får dig, din virksomhed og dine produkter ud over rampen og frem i verden. Så tag et kig i vores portfolio. Her vil du se, hvor mange forskellige typer virksomheder vi allerede har hjulpet med at skabe resultater, der vil noget.

Skal din virksomhed være den næste i rækken? Så send en e-mail afsted til kontakt@goestudio.dk eller ring til 27643590, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Produktbilleder, der får din målgruppe op ad stolen

kvalitet på bestilling

Skal du have taget billeder af din virksomheds smykke- eller tøjkollektion, nyeste designerlampe eller noget helt tredje? Det kan også være, I står og skal have taget nye erhvervsportrætter, som I kan bruge på jeres nye, lækre hjemmeside?

Uanset hvad du er på udkig efter, er du havnet det helt rigtige sted.

Hos GØ Studio har vi rygsækken propfyldt med erfaring efter mange år indenfor reklamebranchen, og vi ved, hvordan vi rammer netop jeres målgruppe. Men ved du, hvad det allerfedeste er?

Vi ved, hvordan vi skal tage billeder, der får dine produkter ud over rampen.

Vi kender til alle virkemidlerne og ethvert bette trick, der skal til for at få de helt rigtige billeder i kassen. Vi ved med andre ord, hvordan vi får taget billeder, der ikke bare får din målgruppe ud på kanten af sædet – men helt op ad stolen.

Ⓒ 2021 - All rights reserved

Vil du i kontakt med os

Er I på udkig efter en professionel fotograf, der kan skabe fortællinger?

Tag det første skridt her og kontakt os.
Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe resulta- ter for jeres virksomhed.