Ram stemningen. Brug en interiørfotograf

Med en interiørfotograf bag kameraet bliver jeres produkter fotograferet i det helt rette set up, så kunderne inspireres til, hvordan de kan bruge produkterne, eller hvordan de gerne vil leve.

01

interiørfotograf

Som interiør- og boligfotograf fotograferer jeg ofte møbler, lamper eller pynteting. Om produkterne skal vises med bløde elementer som tæpper eller puder eller i et mere råt miljø afhænger selvfølgelig helt af produktet, målgruppen og jeres brandmanual. Derfor er forberedelsen en stor del af opgaven, og jeg samarbejder gerne med en af mine faste stylister, hvis I ikke selv har en stylist, der kan skabe den rette stemning omkring produktet.

Lige så vigtigt det er at udvælge de produkter, der egner sig til opgaven, er det at beslutte, hvilket miljø produkterne skal fotograferes i. Kan produktet bære et helt billede selv, eller skal det understøttes af andre produkter? Og skal det i givet fald udelukkende være jeres egne produkter, eller opnår vi det bedste resultat ved at supplere med andre produkter?

Interiørfotografering og boligfotografering hører tit sammen. For begge dele skal ofte understøtte kundernes drømme om, hvordan de kan leve. Uanset om vi fotograferer terrassen med udsigt over vandet på de dyre adresser, eller vi fotograferer lysestager, vinglas eller en klapstol i en prisklasse, hvor alle kunder kan være med.

Ofte suppleres de kreative og lette interiørbilleder med mere enkle produktbilleder med en mere skrabet baggrund eller packshots med en helt hvid baggrund. Sidstnævnte bruges primært i webshops eller trykte produktkataloger, hvorimod kunderne oftere møder de stylede billeder i deres tidlige fase på kunderejsen. Måske i en onlineannonce.

02

Er jeg den rette interiørfotograf for jer?

Måske. Jeg har i hvert fald erfaringen, da jeg har arbejdet som reklamefotograf i mere end 10 år. I dag driver jeg GØ Studio, Århus, hvor jeg enten fotograferer alene eller sammensætter et stort fotoshoot med andre erfarne fotografer, assistenter eller stylister.

Ring gerne til mig på 27643590, eller send en mail kontakt@goestudio.dk. Når jeg har hørt mere om opgaven, kommer jeg både med mit bud på, hvordan vi tilrettelægger det bedste set up til jer, og hvad det i givet fald vil koste.

Vil I gerne kende prisniveauet, før vi snakker sammen, så regn med omkring 8.000 til 12.000 kroner ekskl. moms for en dags fotografering. Prisen inkluderer et opstartsmøde, min forberedelse, efterredigering i Photoshop samt kørsel.

På kundelisten er blandt andet HTH Køkkener, Invita og Nordlux.

Tag det første skridt

Er I på udkig efter en professionel fotograf, der kan skabe fortællinger? Tag det første skridt her og kontakt os. 

Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe resultater for jeres virksomhed.

Ring på: 27643590, eller send en mail kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus

Trænger I til nyt visuelt materiale? Med over 15 års erfaring kan jeg også hjælpe jer.

Intet fanger blikket som flotte billeder eller video.

Dernæst sætter de også en stor fed streg under det faktum, at du driver en professionel virksomhed.

Vil du ringes op for at få en uforpligtende snak?

Jeg vender retur inden for 24 timer.