fbpx

Få dine drømmebilleder i hus med 3D rendering ‒ helt uden et fotostudie

Hos GØ Studio er vi specialister i at skabe fotorealistiske billeder med 3D rendering. Og hvad betyder det så for dig?

Jo, det betyder, at du kan få præcis de billeder, din virksomhed har brug for ‒ helt uden brug af et fotostudie. Og helt uden, det er nødvendigt at give målgruppen 3D-briller på.

Scroll down

3D rendering tryller din ønskede location og produkt frem

Vi tager den lige helt fra bunden, så vi allesammen er med. 3D er en forkortelse af tredimensionelt, som betyder, at det er muligt at se et produkt eller et rum fra mange forskellige vinkler. Og ja, du har gættet rigtigt. Det er langt svære at designe noget i 3D end i den klassiske 2D.

Resultaterne deraf taler så også sit klare sprog, når du som virksomhed gerne vil nå ud og have et solidt greb om din målgruppe.

3D rendering er nemlig et fantastisk værktøj, hvor du kan få tryllet det miljø eller studie frem, du har brug for. Du kan altså få præcis den lokation, du har lyst til ‒ også selvom den ikke findes fysisk.

Få fotorealistiske 3D billeder, der vækker dine kunders interesse

Billeder lavet med 3D rendering bliver lyslevende at se på ‒ modtagerne kan derfor nemt forestille sig, hvordan dit produkt konkret ser ud i de forskellige miljøer, og hvordan produktet kan passe ind hjemme hos dem.

Men 3D rendering er ikke kun en fordel for dine kunder. Det gør det også langt nemmere for dig at få de rigtige produktfotos i kassen.

Giv kunderne den samme, gode oplevelse med et fotorealistisk miljø ‒ men spar dig selv for besværet

Ved at bruge visualiseringer er det slut med skulle at ringe rundt for at finde det helt rigtige miljø til fotograferingen af dine produkter eller bruge tid på at finde ud af, hvordan du mon skal hænge et hav af forskellige lamper op i ét fotostudie.  

Du få præcis den opsætning, det miljø, og det billede, du ønsker dig. Endda helt uden at du har det mindste besvær. Lyder det ikke smart? 

Nogle af vores kunder

Vi arbejder blandt andet med:

Vi gør din virksomhed synlig med knivskarp 3D rendering

VI KOMMER TIL DIG VI KOMMER TIL DIG

Vi kan lave alt for dig i 3D rendering ‒ og selvom det kan lyde en smule for godt til at være sandt, så er den skam god nok. 3D rendering er et perfekt alternativ til for eksempel opbygning af studier eller miljøer.

Har du for eksempel 100 lamper på hånden, du gerne vil have taget billeder af? Og virker det en smule uoverskueligt at skulle arbejde med dem alle i ét fotostudie?

Bare rolig. Med 3D rendering klarer vi det nemt for dig, så du kan få de fotorealistiske lokationer, du ønsker.

2 typer af virksomheder, der har særlig gavn af 3D visualiseringer

Den række af muligheder og fordele, der er med 3D rendering, slår køen til bageren en søndag morgen med flere længder. Så snart, der arbejdes med 3D visualisering, kan farver på væggen nemt skiftes ud, og trægulvet kan på ingen tid byttes ud med klinker i stedet.

Du får ekstra meget ud af vælge den fotorealistiske løsning, hvis du enten ønsker at:

→ Gå ud at skaffe ét modul/studie, hvorefter du kan tilpasse en række enkelte dele deri

→ Lave en fuld opsætning i 3D, hvor det er muligt at tegne/bygge præcis det, du ønsker

Vi tager højde for dine ønsker ‒ derfor er prisen skræddersyet

Vi kan lige så godt være ærlige fra start ‒ det har vi det nemlig altid bedst med at være. Vi kan ikke give dig en fast listepris, som viser, hvad det koster at få fotorealistiske 3D billeder gennem os.

Men det er for din skyld, at vi ikke kan det.

Vi vil i stedet gerne skræddersy en pris til dig, som er tilpasset ud fra lige præcis de ønsker og behov, du har.

Skal vi sammen fremtrylle de billeder, du altid har drømt om?

Har du længe haft en drøm om at få nogle helt bestemte produktfotos i kassen? Men har du mere eller mindre lagt den drøm på hylden, simpelthen fordi det har været umuligt at finde det rigtige miljø eller skabe et fotostudie med nok kombinationsmuligheder?

Du kan roligt finde den drøm frem igen. Hos GØ Studio er vi specialister i 3D rendering, og det betyder, at vi ved hjælp af fotorealistik kan skabe præcis de produktbilleder, du har brug for.

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få de helt rigtige reklamebilleder? Så ring endelig til os på + 45 27 64 35 90. Du kan også sende en e-mail afsted til kontakt@goestudio.dk eller skrive til os gennem formularen her >>

Ⓒ 2021 - All rights reserved

Vil du i kontakt med os

Er I på udkig efter en professionel fotograf, der kan skabe fortællinger?

Tag det første skridt her og kontakt os.
Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe resulta- ter for jeres virksomhed.