fbpx

Erhvervsportrætter: Når jeres identitet skal skinne igennem

Er det blevet tid til, at portrætbillederne i virksomheden skal fornyes? I en travl og hektisk hverdag kan mange hurtigt glemme, at billederne af jer er noget af det, der fortæller mest – og at det er noget af det første, potentielle kunder kigger på, når de overvejer et samarbejde med jer.

Hos os finder du fotografer, der brænder for det, de laver – og som ved, hvad de laver. Og det er så nemt bare at sige. Men det er ikke bare noget, vi slynger ud, som var det komplimenter for svigermors evner i køkkenet.

Vi går op i vores fag med hud og hår. Liv og sjæl. Og det er vi sikre på skinner igennem under hele processen, når du samarbejder med os.

Scroll down

Det første indtryk er afgørende for dine kunder

Du kender det helt sikkert godt fra dig selv. Har du fået et dårligt indtryk af nogen eller noget, så er det nærmest ikke til at få rystet af sig igen.
Sådan har dine potentielle samarbejdspartnere og kunder det også.
De vil rigtig gerne have et godt indtryk af dig, dine kolleger og generelt jeres virksomhed – og så vil de gerne have mulighed for at se giraffen og lære jer at kende.
Den mulighed får de med jeres erhvervsportrætter. Så er det ikke bare det, du skal give dem?

Erhvervsportrætter kan bruges til mange ting – især at få solgt din virksomhed helt rigtigt

Hvis du gerne vil sikre dig, at alle får et indtryk af jer, der er lige så skarpt som den skøjtebane, der dukker op på byens torv til vinter – ja, så er erhvervsportrætter vejen frem. 
Det er her, I har en unik chance for at få vist, hvem I er, og hvad I laver. 

Erhvervsportrætter kan for eksempel bruges på:

➔ Jeres hjemmeside på den side, hvor I præsenterer jer selv
➔ Virksomhedens sociale medier
➔ Fysisk materiale – det kan for eksempel være på flyers eller visitkort, så I er klar til at dele dem ud, som var det karameller på sidste skoledag

Erhvervsportrætter kan kort sagt være det, der gør, at I lander den der ekstra fede ordre eller en ny, stor kunde. 
For når alt kommer til alt, så handler det om at få vist, hvem I er. Mennesker vil nemlig rigtig gerne handle med mennesker.

Nogle af vores kunder

Vi arbejder blandt andet med:

Få taget erhvervsportræt i Århus eller der, hvor du ønsker det

Hos GØ Studio har vi stor erfaring med at tage portrætbilleder for mange forskellige virksomheder. Vores erfaring spænder bredt, og tilsammen kan man vist roligt sige, at vi er ved at være rimeligt rutinerede.

Og så er der den fordel, at vi kan tage portrætbillederne lige præcis der, hvor det passer jer bedst.

➔ Foretrækker I at komme hen til vores studie i Aarhus ? Så er det det, vi gør. Vi har som fotograf i Århus base her, hvor vi står på spring for at hjælpe jer.

➔ Vi pakker også gerne bilen og køre derhen, hvor I drømmer om at jeres erhvervsportrætter skal skydes. Det hele er op til jer.

FØDT LINSELUS ELLER KAMERA-SKRÆK? VI SKABER DE RIGTIGE TRYGGE RAMMER

Uanset hvor det ender med, at jeres billeder skal tages henne. Så er der én ting, der er helt sikkert.

Vi ved, hvordan vi får lavet nogle rammer, der gør jer trygge og tilpasse foran kameraet.

For der er nogle, der er født linselus og elsker at stå foran kameraet – og det er fedt! Og så er der dem med en smule kamera-skræk, som bare gerne vil have det hurtigere overstået end Usain Bolt nåede i mål til OL – og det er også helt okay!

Hos os er det ikke afgørende, hvordan du har det før billederne. Det er, hvordan du har det bagefter. Og her vi ikke bange for at garantere, at du står tilbage med en rar og tryg oplevelse.
Det er det bedste for jer og for os – og for resultaterne af billederne.

Få en skræddersyet løsning og oplev forskellen

Det er vidt forskelligt, hvordan erhvervsportrætter kan se ud. Men hos GØ Studio er det vigtigste, at billederne bliver, som I drømmer om. Vi skræddersyer derfor gerne en løsning til jer. Både når det kommer til:

Pris på opgaven  
➔ Stedet, hvor vi fotograferer
➔ Redigering af billederne

Skal du have en forlomme?

Det er så træls at gå glip af noget. Især de fede nyheder, tips og tricks.

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev herunder, er du sikker på at stå forrest i køen, når der kommer nye lækkerier. Og her snakker vi både forskellige spændende nyheder fra branchen, inspiration, guides og gratis materiale. Alt sammen noget, der vil være relevant for dig.

Og ved du, hvad det bedste er? Det koster dig ikke andet end din e-mailadresse.

Kontakt - GØ Studio

Sociale Medier

Hvis du vil følge med i hvad vi  laver, kan du følge os på de sociale medier.

Ⓒ 2020 - All Rights Are Reserved