Portrætfotos, erhvervsportrætter eller medarbejderfotos

Er det blevet tid til, at portrætterne i virksomheden skal fornyes?

I en travl og hektisk hverdag kan mange hurtigt glemme, at billederne af jer er noget af det, der fortæller mest – og at det er noget af det første, potentielle kunder kigger på, når de overvejer et samarbejde med jer.

01

Portræt fotografering

Uanset hvorfor I har brug for portrætfotografering – og af hvem – kan jeg løse opgaven.

Måske er I på udkig efter en portrætfotograf, fordi I er ved at få lavet en ny hjemmeside og vil gøre det hele rigtigt fra starten. Eller måske har I netop besluttet jer for at udskyde en opgradering af hjemmesiden, fordi jeres behov for fornyelse eller en mere professionel profil kan indfries alene ved at få taget nye professionelle portrætfotos.

Billederne af nøglepersoner som ledere og specialister skal ikke kun bruges på hjemmesiden. Ofte får jeres kendte og profilerede ansigter også brug for portrætfotos på de sociale medier, hvis de skal holde oplæg på en konference eller på anden måde skal præsentere sig selv eksternt. Særligt hvis LinkedIn er en del af jeres markedsføringsstrategi, er det ærgerligt at bruge ressourcer på at promovere virksomheden her, hvis alle klik, der fører til medarbejdernes profiler, slutter med en skuffelse over et halvdårligt profilbillede.

Når jeres portrætfotos løbende bliver opdateret, viser I, at I følger med, og risikerer ikke, at kunderne bliver overraskede – eller måske ligefrem skuffede – når de møder en leder eller medarbejder fysisk første gang, fordi vedkommende ikke ser ud som forventet. Hvis en konsulent, en rådgiver eller en underviser ser markant anderledes ud, end kunderne har forestillet sig, oplever mange det ligefrem som utroværdigt, og en ny relation begynder skævt.

Og omvendt mangler nogen deres naturlige pondus eller glimtet i øjnene på personalebillederne. Særligt virksomheder, der sælger viden, kan miste kunder på det, når konsulenter eller nøglepersoner ikke fremstår kompetente på deres portrætfotos, og personlig branding er for mange en vigtig del af deres online salgs strategi.  

Hvis alle medarbejdere med kundekontakt i stedet præsenteres med et godt billede på hjemmesiden, føler kunder og samarbejdspartnere allerede, at de kender vedkommende bedre før et møde eller efter en telefonsamtale. Dit portrætfoto kan derfor i højre grad hjælpe dig og din virksomhed med en salg. 

02

Portrætfotos af alle – eller af enkeltpersoner

Når I har brug for portrætter, vil jeg oftest komme ud til jer og lave et samlet fotoshoot. Her arrangerer jeg en fotosession i et egnet lokale og laver en plan, der passer ind i de forskellige afdelingers kalendere. Jo flere portrætter jeg skal tage, jo vigtigere er en præcis tidsplan, så vi undgår at blokere unødig tid i medarbejdernes kalendere, og så de hurtigt kan komme tilbage til deres opgaver.

Udover de mere ensartede erhvervsportrætter vil de fleste virksomheder også gerne have direktøren, ledergruppen og udvalgte specialister fotograferet i forskellige miljøer. Måske i jeres egne lokaler, i eksterne undervisnings- eller mødelokaler, on location eller i et studie, hvor vi kan indrette de relevante arbejdssituationer. Er det tilfældet, booker vi som regel en særlig fotodag alene til det, så vi har tid til at gøre det ordentligt, og så der er ro til, at jeg ikke alene fanger det rigtige blik hos alle, men også det rette moment.

Når mine faste kunder får nye medarbejdere, kommer jeg gerne forbi igen, så vi hurtigt kan sikre, at alle fremstår professionelle på hjemmesiden og andre steder, hvor det vil være relevant at bruge de nye portrætter.

Businessportrætter og professionelle medarbejderfotos har været en væsentlig del af mit liv, siden jeg begyndte på Medieskolerne i Viborg i 2008. Her blev jeg uddannet kommerciel fotograf. Og både portrætbillederne og det kommercielle har stadig min store interesse:

Portrætterne, fordi de er så vigtig en del af virksomheders branding og markedsføring.
Det kommercielle, fordi jeg vil skabe resultater med mine billeder. Og billeder taget med et kommercielt fokus ses på kundernes bundlinje.

Og så synes jeg det er magisk at få lov til at forevige, hvordan mennesker ser ud i en bestemt fase af deres liv – og at få dem til at slappe så meget af foran kameraet, at de ligner sig selv på en god dag.

Fotograf Århus.

Nok holder jeg til som professionel portrætfotograf i Århus, men jeg kører i hele landet, og det er en af de ting jeg elsker ved mit job. At jeg kommer så mange steder og for mulighed for at lave flotte billeder og møde så mange forskellige mennesker.

Jeg har vi stor erfaring med at tage erhvervsportrætter for mange forskellige virksomheder.

Du kender det helt sikkert godt fra dig selv. Har du fået et dårligt indtryk af nogen eller noget, så er det nærmest ikke til at få rystet af sig igen.

Sådan har dine potentielle samarbejdspartnere og kunder det også.

De vil rigtig gerne have et godt indtryk af dig, dine kolleger og generelt jeres virksomhed – og så vil de gerne have mulighed for at se giraffen og lære jer at kende.

Den mulighed får de med dit portrætfoto. Så er det ikke bare det, du skal give dem?

03

Pris for portrætfotos

Skal jeg fotografere jeres medarbejdere, er tommelfingerreglen 2-2.500 kroner ekskl. moms for det første portræt og omkring 800 for de efterfølgende. Estimatet gælder uanset om jeg skal fotografere en eller flere personer, så længe de er på den samme adresse.

Alle prisestimater er inkl. forberedelse, efterredigering og kørsel.

For portrætfoto pris så ring endelig til mig på 27643590, eller send en mail kontakt@goestudio.dk. Når jeg hører mere om jeres konkrete opgave, kan jeg bedre give den rette pris.

Har I også behov for interiørbilleder, produktbilleder eller måske videofilm, kan vi også aftale et samlet fotoshoot, hvor alle muligheder tænkes ind. Jo større set up vi kan lave på en gang, jo mere effektivt kan jeg arbejde, og jo mindre tid kommer I samlet set også selv til at bruge på opgaven.

Overvejere du nye Portrætter?

Uanset om du allerede er helt klar over, hvad du vil have, eller du stadig er en smule i tvivl – så slå på tråden. Jeg er altid klar på en snak, og den er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Du fanger mig på 27643590, eller send en e-mail til kontakt@goestudio.dk

 

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus