REKLAMEFOTOGRAF

Uanset om vi taler trykte reklamer i kataloger eller foldere, eller om billederne skal bruges på hjemmesiden, webshoppen, sociale medier eller i nyhedsbrevene, kan stilrene billeder af produkter gøre en kæmpe forskel for resultatet.

01

Søges erfaren reklamefotograf?

Som reklamefotograf kan jeg hjælpe jer med professionelle billeder på flere måder:

I kan hyre mig til reklamefotografering på et stort fotoshoot over flere dage, hvor jeg fotograferer sæsonens nye varer til katalog, webshop eller hjemmeside. Her kan jeg tage packshots af alle produkterne på hvid baggrund, så I får dem med den samme professionelle lyssætning, eller jeg kan lave et set up sammen med en stylist, så produktet placeres og fotograferes i det rette miljø – eller det miljø, jeres målgruppe drømmer om at leve i:

  • Sandaler på en strand, en storbycafe eller græsset i haven
  • En vinflaske i et rustikt lokale, i en madkurv bag i bilen eller på et køkkenbord fyldt med madvarer
  • Et uldtæppe i en barnevogn, foran pejsen eller rullet æstetisk for at matche farverne i stuen

Mulighederne for gode produktbilleder eller interiørfotos er heldigvis mange. Derfor sætter jeg mig altid grundigt ind i, hvem jeres målgruppe er, og hvordan reklamebillederne skal passe ind i markedsføringsstrategien, så vi undgår at tage naturbilleder til storbytyperne – og omvendt.

Har I brug for video, kan vi planlægge videooptagelser med jeres medarbejdere eller produkter på samme fotoshoot, ligesom jeg gerne tager andre fotografer eller en fotoassistent med på opgaven, når den er større, end jeg kan løse den selv.

Nogle kunder foretrækker at sende deres produkter direkte til mig, så jeg kan fotografere dem – med eller uden baggrund – uden at kunderne selv er en del af optagelserne. Særligt for faste kunder med webshops løser jeg tit opgaven på den måde.

Jo mere omfattende opgaven er, jo vigtigere er det for jer, at alt er planlagt grundigt på forhånd, så vi udnytter hinandens tid bedst muligt. Og med mere end 10 års fotograferfaring er det heldigvis noget, jeg har prøvet mange gange. Derfor er det ikke med mig ved roret – eller bag kameraet – at tidsplanen skrider.

02

Hvad koster en reklamefotograf?

For at jeg kan give en præcis og bindende pris, har jeg brug for at høre mere om opgaven.  Men I skal regne med 8.000 til 12.000 kroner ekskl. moms for en dags fotoshoot.

Prisen inkluderer: Opstartsmøde, forberedelse, efterredigering i photoshop samt kørsel.

Pris for eventuelle stylister, assistenter m.m. kommer oveni

03

ERHVERVSFOTOGRAFI ELLER VIDEO?

Uanset om I har brug for stillbilleder eller video, har jeg kameraet og erfaringen, og jeg udfordrer jer gerne, hvis I ikke er overbeviste om, hvilken løsning der vil profilere jer og jeres og produkter bedst.

Når I gerne vil fortælle noget, eller hvis vi skal vise, hvordan et produkt fungerer, er det ofte en god ide at filme, mens stillbillederne er gode til at fremhæve en detalje eller understøtte ord på skrift. Valget skal selvfølgelig træffes med udgangspunkt i jeres samlede markedsføringsstrategi, og jeg rådgiver jer gerne i valget, ligesom jeg gerne foreslår mindre ændringer på hjemmesiden, for at I får mest muligt ud af jeres nye billeder. Nogle gange kan små ændringer jo gøre en stor forskel.

Mit fokus på detaljen går igen, uanset om jeg fotograferer eller filmer. Og intet er overladt til tilfældighederne, når jeg planlægger et fotoshoot. Derfor bruger jeg god tid på at afstemme opgaven med jer, så selve fotoshootet foregår så effektivt som muligt. Det sparer jer for mange penge til eventuel leje af fotostudie, stylister m.m., samtidig at I selv kan se i mit program, hvornår jeg får brug for forskellige medarbejdere, så de bliver forstyrret mindst muligt i deres arbejde.

Samtidig sikrer den grundige planlægning, at vinkler, produkter, personer, lyssætning m.m. vælges bevidst, så budskabet i billedet eller videofilmen formidles bedst muligt.

Kontakt reklamefotografen

Som nævnt kan jeg bedre give en god pris, når jeg kender hele opgaven. Og I har måske ikke brug for så mange billeder, som I tror. Bare de rette.

Ring derfor gerne til mig på 27643590, eller send en mail kontakt@goestudio.dk. Så kommer jeg med mit bud på, hvordan vi løser opgaven bedst, og hvad prisen vil være.

Bliv ikke forvirret over, at mit firma har en Århusadresse. Selv om jeg hører til i Midtjylland, har jeg kunder i hele landet og i udlandet.

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus

Trænger I til nyt visuelt materiale? Med over 15 års erfaring kan jeg også hjælpe jer.

Intet fanger blikket som flotte billeder eller video.

Dernæst sætter de også en stor fed streg under det faktum, at du driver en professionel virksomhed.

Vil du ringes op for at få en uforpligtende snak?

Jeg vender retur inden for 24 timer.