Priser på erhvervsfotografering

Et billede er ikke bare et billede. Et billede skal have dybde, tale til alle sanserne og gøre indtryk. Ellers bliver modtagerne ikke fanget – og så får de heller ikke lyst til at samarbejde med eller købe noget hos din virksomhed.

01

Priser

Ikke to kunder eller to fotoopgaver er ens.

Derfor tilbyder jeg ikke faste pakker, for de ville ikke give mig mulighed for at tilpasse antal billeder eller forskellige miljøer efter jeres specifikke behov. Og I ville i givet fald komme til at købe et gennemsnitligt miks af billeder eller film i stedet for netop de billeder og film, I har brug for.

I stedet tilpasser jeg alle opgaver og priser efter, hvilke billeder I har brug for og på hvilke locations.

I kan få et indblik i mit prisleje i linket herunder:

En gennemsnitlig reklamefilm a 2 minutter, optaget på én location, koster typisk mellem 7.000 og 15.000 kroner ekskl. moms.

Prisen inkluderer: Opstartsmøde, forberedelse, 1 dags optagelse, redigering og kørsel.

Se eksempler her

En dags fotoshoot koster typisk 8.000 til 12.000 kroner ekskl. moms.

Prisen inkluderer: Opstartsmøde, forberedelse, 1 dags fotografering, redigering i Photoshop samt kørsel.

Se eksempler her

Når jeg kommer ud til jer for at tage portrætfotos, kan vi enten aftale en fast dagspris eller afregne per foto. Foretrækker I det sidste, skal I regne med 2.000-2.500 kroner ekskl. moms for det første portræt og omkring 800 for de efterfølgende.

Se eksempler her

Har I brug for mange produktbilleder fotograferet samme sted og med samme lyssætning, kan jeg nogle gange arbejde så effektivt, at prisen kan komme helt ned på 2-300 kroner stykket.

Se eksempler her

02

VI GIVER DIG GERNE EN SMAGSPRØVE PÅ VORES ARBEJDE​

Som professionel fotograf elsker jeg at hjælpe virksomheder med at få taget produktbilleder eller portrætter, som har et budskab. Et budskab, som sætter sig bedre fast end de tyggegummier, der sad under bordet i fysiklokalet i din gamle folkeskole.

Og jeg hjælper alle virksomheder. Og om det er en engangsforestilling eller et fast samarbejde er ikke afgørende for mig. Jeg er fotografer, og brænder for det, jeg laver.

Kontakt mig for at få prisen på jeres fotos

Som nævnt kan jeg som regel give en bedre og mere præcis pris, når jeg kender den konkrete opgave. Ring derfor til mig på: 27643590,

eller send en mail kontakt@goestudio.dk

så får I både en pris – og mit bud på, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus

Trænger I til nyt visuelt materiale? Med over 15 års erfaring kan jeg også hjælpe jer.

Intet fanger blikket som flotte billeder eller video.

Dernæst sætter de også en stor fed streg under det faktum, at du driver en professionel virksomhed.

Vil du ringes op for at få en uforpligtende snak?

Jeg vender retur inden for 24 timer.