fbpx

Et fotostudie, hvor resultaterne kommer i første række

Er du på udkig efter en fotograf, som kan tage billeder, der får din virksomhed solidt plantet på landkortet? Du kan have de vildeste produkter nord for Alperne, men det kræver, du får dem ud over rampen. Og det kan vi hjælpe dig med hos GØ Studio.

Du kan lære os og vores priser bedre at kende her. Hvis du vil have en smagsprøve på vores arbejde, så er vores portfolio også klar til dig.

Vi er til for din skyld. Det er også derfor, vi står klar til at skræddersy et tilbud til dig, så du kan få billeder, der er meget mere end bare billeder.

Scroll down

Hvorfor er det en god ide at slå sig sammen med en professionel fotograf?

HVORFOR OS HVORFOR OS

Kan det overhovedet betale sig at hyre en professionel til at tage billeder af ens produkter eller hele holdet bag virksomheden? Er det ikke lettere bare at finde et nogenlunde kamera, skyde et par billeder selv – og så er den ged barberet?

Nej. Så enkelt er det ikke…..

Et billede er ikke bare et billede. Og det ved vi hos GØ Studio. Et billede skal have dybde, tale til alle sanserne og gøre indtryk. Ellers bliver modtagerne ikke fanget – og så får de heller ikke lyst til at samarbejde med eller købe noget hos din virksomhed.

Det helt rigtige billede kræver:

➔ Massevis af erfaring indenfor branchen
➔ Et skarpt blik for detaljen
➔ Stor teknisk faglig- og færdighed

Nok har vi som fotograf i Århus fødderne godt plantet i den jyske muld, men vi er ikke bange for at sige højt, at alt det er noget, du får hos os.

Vi tager os af billederne: så du kan få tid til alt det, du brænder for

Med os bag kameraet, er du garanteret at få billeder, både du og din målgruppe vil elske, helt uden du skal have noget besvær. Vi tager os af alt fra start til slut, så du kan bruge din tid på andre, vigtige opgaver – de opgaver, som du virkelig brænder for.

Vi skal jo allesammen gøre det, vi er bedst til, ikke?
Du kan få klaret alt inden for foto og video – uden du skal have noget besvær

Når det er os, der har fingeren på udløseren for dig, kan du slippe enhver bekymring. Vi kan håndtere alt fra planlægning til det endelige resultat ender i din mailboks.

Vi kan som fotograf i Århus tilbyde dig alt indenfor:
Produktfotos | Erhvervsportrætter | Livsstil

+45 2764 3590

Åbent mellem 08:00 – 17:00

Adresse: Kolbyvej 9, 8240 Risskov

Vi giver dig gerne en smagsprøve på vores arbejde

Som professionel fotograf elsker vi at hjælpe virksomheder med at få taget produktbilleder eller portrætter, som har et budskab. Et budskab, som sætter sig bedre fast end de tyggegummier, der sad under bordet i fysiklokalet i din gamle folkeskole.

Og vi hjælper alle virksomheder. Og om det er en engangsforestilling eller et fast samarbejde er ikke afgørende for os. Vi er fotografer, som brænder for det, vi laver.

Med os ved roret vil du:

Opleve vores store passion.
Vi elsker at være kreative og tage billeder, der har det der De store resultater er det sidste, vi går på kompromis med.

Mærke vores dedikation.
Vi giver den altid en ekstra skalle for vores kunder – og vi er dybt investerede lige fra den første snak, til det sidste billede er sendt til dig.

Vil du gerne have en smagsprøve på arbejde? Så skal du bare tjekke vores portfolio ud her

Vores priser?

De er skræddersyet til dig De er skræddersyet til dig 

Vi kan lige så godt sige det, som det er. Der er ikke et sted her på siden, hvor du finder en lang liste over faste priser.
Vores erfaring er, at hver opgave er unik. Så det skal din pris også være.
Vi vil hellere have en snak med dig om opgaven. Det kan være, du har specifikke ønsker til, hvordan billederne skal tages, hvor de skal tages henne, eller om det skal være et fast samarbejde?
Det er ud fra den snak, at vi laver et skræddersyet tilbud til dig.

Vores priser inkluderer faglighed og kreativitet udover det sædvanlige

Vores priser er ikke hemmelige. Langt fra. Vi vil derfor gerne løfte sløret for, hvad du kan forvente af vores priser og generelt et samarbejde med os.

Det siges jo, at man skal gå efter at finde den gyldne middelvej – så det har vi valgt. Der findes de fotografer, der er billigere end os, og der findes nogle, der er langt dyrere end os.

Du betaler for kvalitet, erfaring og de bedste resultater - og ikke mere end det

Vi ligger ikke i det dyreste segment, fordi vi har valgt at spare en masse udgifter væk. Det betyder, vi i stedet kan holde fokus på det, der er vigtigst – at levere billeder til dig på højeste niveau.
Og det er dét, du betaler for hos os.

Du betaler ikke for vores dyre husleje – for den slags tunge poster har vi allerede sorteret fra.
I stedet betaler du for at få årevis af erfaring (mere end vores alder vil afsløre) og kvalitet på højeste niveau – og det kan ses på de billeder, du modtager fra os.

Vi er fleksible – så du kan få billeder, der får din målgruppe op ad stolen

Men en fotograf, der ved, hvad det hele handler om, er ikke det eneste, der er inkluderet i vores priser.

Du får også stor fleksibilitet, når du samarbejder med os.
Som fotograf i Aarhus er det her, vi har studie. Men vi samler hellere end gerne vores fotogrej sammen, pakker bilen og kører derhen i landet, hvor du ønsker at få vores hjælp.

Om der så er i:
Aalborg
Aarhus
Odense
København

Er det i stedet på Langeland eller i det nordligste af Danmark, du har brug for at få taget erhvervsportrætter eller produktbilleder? Så er det os, du skal have fingrene vi.
Vi er mere fleksible end en cirkusakrobat i sine bedste år, så du er garanteret at få de billeder, du drømmer om.

Ⓒ 2021 - All rights reserved

Vil du i kontakt med os

Er I på udkig efter en professionel fotograf, der kan skabe fortællinger?

Tag det første skridt her og kontakt os.
Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe resulta- ter for jeres virksomhed.