Bag om

Jeg hjælper virksomheder med at skabe autentisk kommunikation gennem foto og video. Det inkluderer både erhvervsportrætter, produktfotos og profilvideoer. I samarbejde med jer lægger vi en plan og sørger for, at arbejdet afspejler jeres virksomhed. 

01

GØ Studio drives af mig, Thomas Mikkelsen

I 2008 var lykken gjort, og jeg startede på Medieskolerne i Viborg. Siden har jeg set verden – og livet –gennem et kamera.

Jeg startede som elev hos Skovdal Nordic, og blev efterfølgende ansat som, fotograf, cheffotograf og til sidst som medejer. Som cheffotograf stod jeg både for kvalitetssikringen oplæring af nye medarbejder og arbejdede selv on location. En stor del af tiden i Asien.

I 2020 etablerede jeg GØ Studio, hvor jeg nyder den fleksibilitet, jeg nu kan tilbyde mine kunder, samtidig med at jeg har kontakterne og erfaringen fra de store set ups. Derfor kan mine kunder nu få det bedste fra begge verdener: Både fordelene ved at jeg kan arrangere de store fotoshoots, når opgaven kræver det, samtidig med at det altid er mig, de har kontakt med. Især giver det stor troværdighed, når sælgeren skal stå på mål for kvaliteten i sidste ende.

02

GEnnem årene

Gennem årene har jeg specialiseret mig i video, da videoproduktion kontinuerligt bliver en større del af virksomheders markedsføring.

I dag optager jeg video oftere, end jeg tager stillbilleder. Ved at kombinere begge dele får mine kunder flere visuelle lag i den samme markedsføring. Og når vi alligevel er i gang med at filme eller fotografere, kræver det som regel ikke ret meget ekstra for mig at skifte kamera, så kunderne får meget mere for pengene.

Udover video er mit speciale:
Portrætfotos
Interiør
Produktbilleder

På kundelisten er blandt andet: HTH Køkkener, Invita, Woden, Slikhaar, CompanYoung, Dykon, Nordlux og KD Emballage.

Vil I også med på listen, så kontakt mig endelig kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus

Trænger I til nyt visuelt materiale? Med over 15 års erfaring kan jeg også hjælpe jer.

Intet fanger blikket som flotte billeder eller video.

Dernæst sætter de også en stor fed streg under det faktum, at du driver en professionel virksomhed.

Vil du ringes op for at få en uforpligtende snak?

Jeg vender retur inden for 24 timer.