Case: Södahl

Selvom virksomheden hedder GØ Studio, har jeg ikke eget fotostudie, og det er et helt bevidst valg. Forskellige opgaver kræver nemlig forskellige faciliteter i studiet, så derfor lægger jeg en del energi i at vælge de rette omgivelser til kunderne, så det passer til netop dem.

Billeder skal også kunne føles

Södahl er et hæderkronet dansk brand, og fotos af deres produkter skal udstråle høj funktionalitet, god kvalitet og spændende design. Det har vi valgt at gøre ved at stræbe efter en høj grad af taktilitet i billederne, så man nærmest kan føle stoffet ved at se på det.

At indfange essensen af dansk design er en kunst i sig selv. Det er en harmonisk balance mellem enkelhed og raffinement, mellem naturmaterialernes autenticitet og de kontrastfulde farver, der bringer liv til det minimalistiske. Det er noget Södahl, har perfektioneret gemmen mange år, de er blandt andet kendt for sit enkelt design og smukke mønstre.

Lyset er nøglen

I samarbejde med Södahl er det lykkedes at skabe en serie billeder, der ikke blot viste deres produkter, men også fortalte en historie. 

Lys er et af fotografens vigtigste redskaber og til Södahl-billederne er der arbejdet meget med netop det, det formgivende lys er med til at skabe stemning, og fremhæve tekstilernes struktur. 

Jeg er stolt over at have været en del af denne visuelle rejse Södahl er på.

Har du også brug for billeder eller video?

Det er elementer, som jeg arbejder med – blandt andet via min ekspertise i lyssætning. Giv et kald, så vi kan tale om, hvad du har brug af fotos eller video.

Du kan ringe til mig på: 27643590, eller send en e-mail til: kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus