Case: Nordlux

Selvom Nordlux har eksisteret siden 1977 og GØ Studio er noget yngre, har vi en del tilfælles. Nordlux fokuserer på at lave kvalitetsbelysning, mens jeg stræber efter at levere kvalitetsbilleder. Det gør jeg blandt andet for netop Nordlux.   

I hjemlige omgivelser

At skabe billeder, der fortæller historier, kræver mere end blot et kamera. Det kræver en vision, en kreativ tankegang og evnen til at forstå, hvordan lys kan forvandle et rum. Som fotograf for Nordlux er min rejse en konstant udforskning af, hvordan lys kan forme og forvandle vores omgivelser.

Hvert år introducerer Nordlux omkring 100 nye lamper på markedet, og det er min opgave at indfange dem i autentiske miljøer. Udover bare af fotografere produkterne er det at skabe en fortælling, en stemning, der resonerer med dem, der ser billederne.

Skabt med Passion.

“Lys er ikke kun en funktion, det er en stemning,”

Jeg vil ikke blot vise, hvordan lamperne ser ud; jeg vil vise, hvordan de føles i rummet, og hvordan de skaber en atmosfære.”

Sammen med Nordlux er vi gået på opdagelse i en verden af lys. Vi har fundet unikke steder, der ikke kun tjener som baggrund for billederne, men som er med til at fortælle historien om hvert enkelt produkt.

Det er en rejse, der handler om at forstå, hvordan lys kan omforme et rum og skabe et øjeblik, der varer ved. Sammen skaber vi billeder, der ikke kun viser lamperne, men som inviterer dig til at opleve lyset og stemningen, som Nordlux bringer.

Skal du også have taget billeder on location?

Jeg finder både passende locations og tager de billederne, du har brug for. Giv et kald og lad os tale om mulighederne.

Ring til mig på 27643590, eller send en e-mail til: kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus