Case: INTERLEX Advokater

For INTERLEX Advokater, et advokathus med mange juridiske specialer, stod jeg over for den spændende opgave at indfange deres professionalisme gennem billeder og video til deres nye hjemmeside.

Mennesker med noget på hjerte

Med godt 50 ansatte havde de brug for mange portrætter til deres hjemmeside, og jeg har leveret fotos både med neutral baggrund og i virksomhedens eget miljø.

På portrætterne af alle medarbejderne valgte jeg en neutral baggrund for at skabe et tidløst udtryk og med fokus på hver persons udtryk.

Advokaterne skulle også have lavet billeder i miljø og her var det vigtigt at de fremstod seriøse, men samtidig tilgængelige. Derfor arbejdede jeg med miljøbilleder, der ikke kun afspejler deres professionelle omgivelser, men også indfangede deres personlighed.

INTERLEX har personlige relationer og langvarige samarbejder som nogen af kerneværdierne, så det er vigtigt, at sidens besøgende får et indtryk af, at de ansatte er fornuftige og oprigtige mennesker, som man har lyst til at opbygge en relation til.

En blanding klæder hjemmesiden

Mange kunder har brug for en kombination af video og billeder.

Det samme gjorde sig gældende for INTERLEX.

Her lavede jeg en video til toppen af deres hjemmeside som er med til at give et fint samspil mellem de to former for visuelle virkemidler. Vekselvirkningen gør en hjemmeside meget mere levende og interessant at besøge.

Overvejer du at få opdateret jeres billeder?

Uanset om du allerede er helt klar over, hvad du vil have, eller du stadig er en smule i tvivl – så slå på tråden. Jeg er altid klar på en snak, og den er selvfølgelig fuldstændig uforpligtende.

Du fanger mig på 27643590, eller send en e-mail til kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus