Videoproduktion

Videoproduktioner kan showcase jeres produkter, skildre miljøer eller afspejle en stemning. Video er et stærkt format, hvor man kan bringe mere stemning og storytelling ind end ved stillbilleder.

01

Effektiviser jeres markedsføring med videoproduktion

Videoproduktion har længe været i kraftig vækst og med god grund.

For videomarkedsføring giver jer mange muligheder for at formidle både budskaber og stemninger, som I ellers vil få svært ved at vise i jeres markedsføring. For traditionel markedsføring lever, når kunderne har tid, og I ikke er der. Her kan der være mange grunde til, at kunderne kun skimmer jeres materiale, eller at de bliver forstyrret af noget andet.

Med produktfilm, videoreklamer eller en virksomhedsvideo får I lettere ved at fastholde kontakten – og interessen. For video er den mest levende del af markedsføring, og når videoproduktion laves rigtigt, oplever kunderne, at de lytter til et menneske, der sidder overfor dem og taler. Hvilket de næsten også gør.

Det giver jer en række muligheder:

 • I kan opnå tillid hos kunder, samarbejdspartnere og måske også de attraktive jobkandidater, når I fortæller om jeres virksomhed på video
 • I kan præsentere nye services eller ydelser
 • Sælger I produkter med mere avancerede funktioner, så kunderne kan se, hvor let det bliver at bruge produkterne i praksis
 • I kan spare mange opkald i Kundeservice, når kunderne selv kan løse deres problemer

 

Særligt det sidste er interessant. For de færreste kunder har lyst til at kontakte Kundeservice. Især når de har problemer uden for normal åbningstid. Og når de i stedet kan betjene sig selv og komme videre med deres opgave efter at have set en video, løser problemet sig selv, længe før det bliver irriterende.

02

Videoproduktion gør det let at blive kunde

Ord på skrift udgør tit en stor del af markedsføringen. Sikkert også hos jeres konkurrenter. Så alene derfor lægger kunderne mere mærke til jer, når I i stedet tilbyder, at de kan se en video. Måske rammer I dem, når de besøger de sociale medier. Her kan I fange deres opmærksomhed, ved at de får en lille pause fra at læse og i stedet kan se jeres video og lytte. Måske er det netop her, de første gang overvejer at købe jeres produkt. Eller måske har de overvejet det over længere tid uden at få gjort mere ved det. Her kan videoen sammenfatte det, de har brug for at vide, så de tager action i stedet for bare at tænke på at gøre det.

Også på hjemmesiden kan en profilvideo gøre en stor forskel. Uanset om jeres budskab er kompliceret, eller I vil opnå en mere personlig relation til kunderne, når de kan mærke jeres gnist og gejst og danne sig et indtryk af, hvordan det vil være at samarbejde med jer. Det kan også være, at jeres formål med videoproduktion er at få kunderne til at trække på smilebåndet, eller at I på 5 eller 10 sekunder vil vise, at jeres metode er så nem, som I siger.

Særligt hvis I gerne vil have flere kunder fra Google, er videoproduktion en let genvej. For noget af det, der vægter ift. de attraktive placeringer øverst på søgemaskinen, er, hvor længe de besøgende bliver på hjemmesiden. Fordi længden af besøget bekræfter Google i, at siden er værd at besøge.

Hvis I får de besøgende til at se 10 eller 20 sekunder af en video, er det en stor forskel, sammenlignet med hvor lang tid de ellers ville bruge på at læse siden. Eller skimme. Og udover de bedre placeringer på Google, styrker I jo kontakten med potentielle kunder samtidig.

Ofte består videomarkedsføring af forskellige videogenrer:

 • Produktvideoer, hvor I viser, hvordan et specifikt produkt fungerer, og hvad der er særligt ved netop jeres model
 • Reklamefilm, hvor jeres produkter ses i et særligt miljø, som jeres målgruppe drømmer om at leve i
 • Virksomhedsfilm eller profilfilm, hvor I præsenterer virksomheden:
  • Hvordan hjælper I jeres kunder?
  • Hvilken målgruppe er I særligt gode til?

 

Her kan udvalgte nøglepersoner også præsentere sig selv eller fortælle om jeres særlige tilgang, så der kommer et konkret ansigt på

I behøver ikke selv have defineret, hvilken form for video I foretrækker, når I kontakter mig. Jeg vil rigtig gerne være med i planlægningen så tidligt som muligt, så vi kan tage stilling til, hvilken type video, der vil egne sig bedst til jeres budskab – og hvordan vi får tænkt videoen rigtigt ind i jeres samlede markedsføringsstrategi.

03

En eller flere videoer i samme fotoshoot

Ofte optager jeg videofilm på et fotoshoot, hvor vi også tager portrætfotos, interiørbilleder eller produktbilleder. For en stor del af at fotografere er hele forberedelsen med at gøre location klar med lyssætning, kameravinkel og at samle de rette mennesker – på samme tid. Så når vi alligevel er i gang, kræver det ikke så meget mere også at få lavet en videofilm. Uanset om fokus er på mennesker eller produkter.

Det kan også være, at I udelukkende har brug for én videofilm, og at den skal bruges separat – og ikke som en del af et større set up. Måske driver I en håndværkervirksomhed og vil vise, hvor effektivt I renser tagrender, maler et loft eller tilpasser størrelsen på et skab, så det kan passe ind i en krog. En sådan video kan sagtens arbejde for jer både på hjemmesiden og de sociale medier.

04

Er jeg den rette til jeres videoproduktion?

Måske. For flere parametre er jo vigtige, når I skal vælge. Dels skal I bruge en teknisk dygtig fotograf, og heldigvis er vi jo mange kompetente på markedet. Og dels er det også vigtigt, at I vælger en fotograf, der passer ind i jeres virksomhed, og som spiller godt sammen med jer og eventuelt jeres eksterne samarbejdspartnere. Derfor vælger mine kunder ofte mig til, når de søger en kommerciel håndværker fremfor en kreativ kunstner. Og jeg er kendt for strukturen og planlægningen i mit arbejde, for når alle ved, hvad vi skal hvornår, kan vi arbejde mest effektivt og sikre de gode resultater.

Hvis I overvejer videoproduktion, tager jeg gerne en grundig snak med jer om mulighederne. Og før vi mødes til fotoshootet, har vi afstemt en drejebog for, hvem og hvad der skal filmes, så vi er enige om det, når vi går i gang. Planlægning en af de vigtige byggesten bag professionelle billeder.

I dag driver jeg en mindre foto- og videoproduktionsvirksomhed med udgangspunkt i Århus, og jeg har kunder over hele landet og i udlandet. Blandt andet har jeg lavet markedsføringsvideoer for Mærsk, atp, Siemens og oticon.

I kan enten kan hyre mig til at løse en mindre opgave alene, eller jeg kan samle et hold med flere reklamefotografer, modeller og stylister til et stort fotoshoot.

Prisen på reklamefilm ligger ofte mellem 7.000 og 15.000 kroner ekskl. moms per film.

Med i prisen er: Opstartsmøde, forberedelse, 1 dags optagelse, redigering, speak, korrektur og kørsel.

For at kunne give en mere præcis pris, har jeg brug for at tale med jer.

Og husk: Videoen arbejder for jer længe efter, jeres investering er gået i nul. Herefter er resten fortjeneste. Og I behøver ikke engang bruge mere tid på den. De potentielle kunder trykker Start, netop når de er modtagelige. Herefter kører resten af sig selv. 

Ring gerne til mig på 27643590, eller send en mail kontakt@goestudio.dk, hvis vi skal tage en grundig snak om opgaven.

Tag kontakt i dag

Har du lyst til at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at få det helt rigtige materiale, så giv mig et ring på: 27643590eller send en mail kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus

Trænger I til nyt visuelt materiale? Med over 15 års erfaring kan jeg også hjælpe jer.

Intet fanger blikket som flotte billeder eller video.

Dernæst sætter de også en stor fed streg under det faktum, at du driver en professionel virksomhed.

Vil du ringes op for at få en uforpligtende snak?

Jeg vender retur inden for 24 timer.