Case: Dykon

Dykon, et førende dansk firma inden for produktion af dyner og puder, og som står bag brands som Ringsted Dun, Flora Danica, DANICA, EngmoDun og mange flere. Dykon har positioneret sig som en innovativ og dedikeret producent af høj kvalitet.

Styrkelse af Dykons brand

Dykon er Nordeuropas største producent af dyner og puder med dun og fjer, og virksomheden står bag en række af de mest kendte brands herhjemme. De er ikke bare et firma; de er en drivkraft inden for branchen, det bærer på en dyb forpligtelse til kvalitet og innovation.

Det skal deres billeder selvfølgelig understøtte. Når de sender materiale ud til deres forhandlere, har jeg stået bag kameraet på en stor del af det, og været med til at give den visuelle beskrivelse af produkterne.

Mit samarbejde med Dykon har strakt sig over en bred vifte af opgaver, fra reklamekampagner til trykte materialer og onlineplatforme. Gennem vores samarbejde er jeg stolt af at have bidraget til Dykons succes på flere niveauer. Visuelt indhold har vist sig at være en afgørende faktor for at styrke brandidentiteten og skabe forbindelse med forbrugerne.

Stor variation i opgaverne

Video er et uundværligt element i markedsføring og kommunikation i dag og uanset om det har været en enkeltstående opgave eller et større projekt, har samarbejdet med Dykon altid været præget af en fælles forståelse for at levere billeder og visuelt indhold af høj kvalitet. Deres engagement for at producere alt i Danmark og fastholde en høj standard er noget, jeg er stolt af at være en del af.

Har du også brug for video og fotos af højeste kvalitet?

Jeg har både erfaringen og viden om de nyeste virkemidler indenfor branchen. Prøv at give et kald, og lad os vende, hvad du har brug for og om det er noget, jeg kan bidrage til.

Du fanger mig på 27643590, eller send en e-mail til kontakt@goestudio.dk

Har du spørgsmål om jeres nye, professionelle billeder?

Eller vil du høre om mine priser for erhvervsfotografering?

Så ring 27643590, eller send en mail til kontakt@goestudio.dk.
Så kan vi drøfte mulighederne.

Logo til GØ Studio, Din fotograf i Aarhus